Ok

En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l'utilisation de cookies. Ces derniers assurent le bon fonctionnement de nos services. En savoir plus.

Spirit of Boz zoekt een archivaris / documentalist

Imprimer

image-2.png

De vereniging : 

Om zijn project « Forêt des âmes » (Bos van de zielen) te steunen heeft Julien Friedler, in 2006, de vereniging Spirit of Boz opgericht. Het

doel van de vereniging is de hedendaagse kunst en de gezamenlijke creatie rond de Boz aan te moedigen. Maar Spirit of Boz promoot ook het plastiek en literair werk van Julien Friedler. De vereniging heeft dus een humanistisch en artistiek doel. De organisatie wordt gefinancierd door de verkoop van de werken van Julien Friedler, de leden en dankzij sponsors.

Via individueel of collectief initiatief creëert de vereniging een legende of een hedendaagse spiritualiteit die op kunst gebaseerd is. Haar standpunt is contemplatief en niet-militant. Haar ideaal: innerlijke rust boven lawaai en razernij. Spirit of Boz ontwikkelt een programma die Be Boz Be Art heet.

 

Functieomschrijving : 

U bent tewerkgesteld in Knokke. U werkt met oorspronkelijke documenten, onder andere verkregen door verzameling van vragenlijsten uit de hele wereld (over de organisatie van het Bos van de zielen; la Forêt des âmes). U zult een computerprogramma moeten ontwikkelen die de vragenlijsten zal klasseren volgens vooraf bepaalde criteria. U geeft toegang tot de archieven aan de personeelsleden of geïnteresseerde onderzoekers. Deze archieven zijn gedigitaliseerd of op computer. U helpt ook acties voor te bereiden die tot doel hebben de archieven of het erfgoed van Spirit Of Boz te valoriseren. U houdt van kunst en in het bijzonder van de wereld van Julien Friedler.

  

Profiel : 

U bent in het bezit van een diploma hoger onderwijs (bibliothecaris of een licentie Informatiekunde). U hebt een concreet en uitgebreide kennis van « Outsider Art » en de hedendaagse kunst. U beheerst alle communicatiemiddelen. U kunt het specifiek project van de stichting voorstellen en argumenteren en dit project verdedigen op nationaal en internationaal vlak.

U ijvert voor het « artistieke » doel en bent actueel. U wenst uw hele ziel te

leggen in een zowel strategische als operationele functie door het sturen van een internationaal vernieuwend project dat morele waarden zoals onbaatzuchtigheid en ruimdenkendheid prijst.

U bent perfect drietalig (Engels, Frans, Nederlands, Italiaans zou een plus punt zijn) en u bent voortdurend « nieuwsgierig ».

 

Maar we zoeken echter vooral een persoonlijkheid !

 

 

www.spiritofboz.com

 

Stuur je CV in het Frans naar : archivistedocumentaliste@gmail.com

 

Annonce 

 

Lien permanent Catégories : Job offer 0 commentaire

Les commentaires sont fermés.