Ok

En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l'utilisation de cookies. Ces derniers assurent le bon fonctionnement de nos services. En savoir plus.

 • Merci à tous

  Imprimer

  Capture d’écran 2015-06-03 à 17.07.45.png

   

  Merci à tous d'être venus 

  Nous sommes heureux de cette rencontre, des discussions !

  Pour vous inscrire à la prochaine rencontre, cliquez ici et indiquez vos disponibilités pour le mois de septembre...

   

   

  Lors de cette séance, nous aurons le plaisir de voir un "seul en scène" écrit, mis en scène et interprété par Hélène qui était avec ce samedi (durée environ 10'), de refaire une pratique de yoga et d'échanger à nouveau sur nos projets communs.

  A bientôt

   

 • Aujourd'hui c'est Art & Yoga !

  Imprimer

  N'oubliez pas ... Aujourd'hui à 14h

  se déroule la séance Art & Yoga à l'Atelier du Boz !

   

 • Découvrez le catalogue des oeuvres de Julien Friedler mis à jour

  Imprimer

  Lien permanent Catégories : Catalogue 0 commentaire
 • Art & Yoga - Pensez à vous inscrire !

  Imprimer

  Art & Yoga from Spirit of Boz on Vimeo.

   

  Pour vous inscrire, cliquez ici !

 • Texte n°49 : Le Mantra

  Imprimer

  Le texte n°49 de la Vérité du Labyrinthe est arrivé !

  Cliquez sur l'icône pour le découvrir !

   

  TEXT49.png

 • Spirit of Boz zoekt een archivaris / documentalist

  Imprimer

  image-2.png

  De vereniging : 

  Om zijn project « Forêt des âmes » (Bos van de zielen) te steunen heeft Julien Friedler, in 2006, de vereniging Spirit of Boz opgericht. Het

  doel van de vereniging is de hedendaagse kunst en de gezamenlijke creatie rond de Boz aan te moedigen. Maar Spirit of Boz promoot ook het plastiek en literair werk van Julien Friedler. De vereniging heeft dus een humanistisch en artistiek doel. De organisatie wordt gefinancierd door de verkoop van de werken van Julien Friedler, de leden en dankzij sponsors.

  Via individueel of collectief initiatief creëert de vereniging een legende of een hedendaagse spiritualiteit die op kunst gebaseerd is. Haar standpunt is contemplatief en niet-militant. Haar ideaal: innerlijke rust boven lawaai en razernij. Spirit of Boz ontwikkelt een programma die Be Boz Be Art heet.

   

  Functieomschrijving : 

  U bent tewerkgesteld in Knokke. U werkt met oorspronkelijke documenten, onder andere verkregen door verzameling van vragenlijsten uit de hele wereld (over de organisatie van het Bos van de zielen; la Forêt des âmes). U zult een computerprogramma moeten ontwikkelen die de vragenlijsten zal klasseren volgens vooraf bepaalde criteria. U geeft toegang tot de archieven aan de personeelsleden of geïnteresseerde onderzoekers. Deze archieven zijn gedigitaliseerd of op computer. U helpt ook acties voor te bereiden die tot doel hebben de archieven of het erfgoed van Spirit Of Boz te valoriseren. U houdt van kunst en in het bijzonder van de wereld van Julien Friedler.

    

  Profiel : 

  U bent in het bezit van een diploma hoger onderwijs (bibliothecaris of een licentie Informatiekunde). U hebt een concreet en uitgebreide kennis van « Outsider Art » en de hedendaagse kunst. U beheerst alle communicatiemiddelen. U kunt het specifiek project van de stichting voorstellen en argumenteren en dit project verdedigen op nationaal en internationaal vlak.

  U ijvert voor het « artistieke » doel en bent actueel. U wenst uw hele ziel te

  leggen in een zowel strategische als operationele functie door het sturen van een internationaal vernieuwend project dat morele waarden zoals onbaatzuchtigheid en ruimdenkendheid prijst.

  U bent perfect drietalig (Engels, Frans, Nederlands, Italiaans zou een plus punt zijn) en u bent voortdurend « nieuwsgierig ».

   

  Maar we zoeken echter vooral een persoonlijkheid !

   

   

  www.spiritofboz.com

   

  Stuur je CV in het Frans naar : archivistedocumentaliste@gmail.com

   

  Annonce 

   

  Lien permanent Catégories : Job offer 0 commentaire